FOTOGRAF

CHANETT KOLDSØ

Udlært reklame- & portrætfotograf

Jeg er udlært reklame- og portrætfotograf ved Media College Denmark, Viborg i 2019 og erhvervede mig en DFF Master i portrætfotografering samme år. Jeg har ligeledes studeret fotografi ved Akademin Valand i Göteborg, vundet fire priser og leveret fotografiske løsninger til både private og mindre virksomheder siden 2016.

I 2012 blev jeg udlært multimediedesigner for at erhverve mig kompetencer inden for visuel design og kommunikation til brug i fotografuddannelsen.

Jeg arbejder passioneret og helhjertet med mit håndværk og vægter kvalitet og god service meget højt. Jeg arbejder ud fra klare linjer, så kunden er sikret dét produkt, som man har bestilt. Et godt forarbejde og et sundt samarbejde danner grundlag for et succesfuldt resultat, som vi begge kan være godt tilfredse med.

Jeg arbejder med alle typer af opgaver lige fra arkitektur- og produktfotografi til portrætter, newborn og bryllupper. Dette website henvender sig dog mest til erhvervskunder. Er du privatkunde vil jeg bede dig besøge mit website: koldsoefotografi.dk – her vil du se dybdegående gallerier, priser og meget andet.