FOTOGRAF

CHANETT KOLDSØ

© fotograf Chanett Koldsø

Fotograf med base ved Aarhus

Jeg er udlært reklame- og portrætfotograf ved Media College Denmark i 2019 og erhvervede mig en DFF Master i portrætfotografering samme år. Jeg har ligeledes studeret fotografi ved Akademin Valand i Göteborg, vundet 7 priser og to titler – senest “FotografElevPrisen 2019” fra Dansk Fotografisk Forening. Jeg har leveret fotografiske løsninger til både private og mindre virksomheder siden 2016.

Jeg arbejder med alle typer af opgaver lige fra reportage, events, reklame, arkitektur og produktfotografi til portrætter, newborn, bryllupper og fødsler. Dette website henvender sig dog til erhvervskunder. Er du privatkunde henviser jeg til websitet: koldsoefotografi.dk.

Udover at have eget atelier med mange opgaver for private, så tilbyder jeg også at fotografere freelance for virksomheder. Mangler du en fotograf til at dække et bestemt event, kan jeg bookes til dette og levere digitale råfiler eller redigerede billeder efter ønske.

Mangler din virksomhed en forfriskende ny stemningsserie fra arbejdspladsen, et portræt af hver medarbejder eller et lækkert katalogbillede af den nye produktserie – så giver jeg også gerne et bud på, hvordan opgaven kan løses. Naturligvis uforpligtende.

Skriv blot en mail til: info@fotografchanettkoldsoe.dk og fortæl mig lidt om Jeres ønsker og behov.