Awards

Awards gennem årene

Jeg deltog i min første fotokonkurrence i 2015 og fik her også min første award. Min lyst til at deltage i konkurrencer tog for alvor til, da jeg blev medlem af Dansk Fotografisk Forening – og derigennem også FEP (Federation of European Professional Photographers). I 2019 blev det til fire medaljer, to nye titler og et diplom i fotografi. I 2020 blev det til to medaljer og en international Merit Award fra FEP.

I 2020 blev jeg ligeledes medlem af ColourArtPhoto Denmark, og forventer også at deltage i konkurrencerne her – sidst på året 2020. Jeg bruger konkurrencerne til at holde min teknik skarp og ildsjælen i gang. Det er vigtigt at udfordre sig selv på området, og det er ikke altid at det er gavnligt at eksperimentere ved kundeopgaver.

Diplomer & Titler

2019 | Årets fotograf i "Åben Klasse"

AWARDS 2020

Sølvmedalje - Klassisk Portræt
Bronzemedalje - Klassisk Portræt
"Anorexia" © Koldsø Fotografi

AWARDS 2019

Guldmedalje ÅBEN KLASSE
Guldmedalje ÅBEN KLASSE
Bronzemedalje - Klassisk Portræt
Bronzemedalje - Fashion
Guldmedalje ÅBEN KLASSE
Guldmedalje ÅBEN KLASSE
Bronzemedalje - Klassisk Portræt
Bronzemedalje - Fashion

AARHUS INDEPENDENT PIXELS – MENTOR’S SELECTION AWARD 2015

Aarhus Independent Pixels, 2015

Aarhus Independent Pixels er en international foto- og filmfestival, hvor unge fotografer og filmfolk under 30 år fra Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island kan indsende deres værker til bedømmelse med henblik på at blive udstillet.

Mit kunstfotografi “Anorexia” blev udtaget og udstillet – yderligere blev fotografiet også udvalgt til Mentor’s Selection, hvilket førte til et 6 måneder langt mentorforløb ved Akademin Valand – en undergren til Göteborg Universitet. Dette mentorforløb førte til et fotoprojekt baseret på en kombination af avantgarde, fashion og fineart.

Link til: Aarhus Independent Pixels

AARHUS INDEPENDENT PIXELS 2015 - MENTOR'S SELECTION
Anorexia - Mentor's Selection