Awards

Første award i 2015

Første gang jeg vandt en pris var ved Aarhus Independent Pixels i 2015.

Aarhus Independent Pixels er en international foto- og filmfestival, hvor unge fotografer og filmfolk under 30 år fra Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island kan indsende deres værker til bedømmelse med henblik på at blive udstillet.

Mit kunstfotografi “Anorexia” blev udtaget og udstillet – yderligere blev fotografiet også udvalgt til Mentor’s Selection, hvilket førte til et 6 måneder langt mentorforløb ved Akademin Valand – en undergren til Göteborg Universitet. Dette mentorforløb førte til et fotoprojekt baseret på en kombination af avantgarde, fashion og fineart.

 

4 nye awards i 2019

I april 2019 vandt “Anorexia” igen en pris – denne gang en guldmedalje i kategorien “ÅBEN KLASSE” i brancheforeningen Dansk Fotografisk Forening’s nationale fotokonkurrence “Årets Fotograf”. Jeg vandt i samme omgang en guldmedalje mere for mit andet kunstportræt “The Roman Girl” samt to bronzemedaljer for et klassisk portræt og for et fashion portræt.

Titlen “Årets Fotograf” tildeles dén fotograf, der i hver kategori opnår den højeste score. “Anorexia” og “The Roman Girl” indbragte tilsammen den højeste score i den ÅBNE KLASSE, og dermed tog jeg også titlen som Årets Fotograf i den åbne klasse.

I april 2019 tog jeg en DFF Master i portrætfotografering – et kvalitetsstempel fra brancheforeningen Dansk Fotografisk Forening.


Aarhus Independent Pixels - Mentor's Selection

Medlem af Dansk Fotografisk Forening

Diplomer & Titler


2019 | Årets fotograf i "Åben Klasse"

AWARDS 2019

Guldmedalje ÅBEN KLASSE
Guldmedalje ÅBEN KLASSE
Bronzemedalje - Klassisk Portræt
Bronzemedalje - Fashion
Guldmedalje ÅBEN KLASSE
Guldmedalje ÅBEN KLASSE
Bronzemedalje - Klassisk Portræt
Bronzemedalje - Fashion

AARHUS INDEPENDENT PIXELS – MENTOR’S SELECTION AWARD 2015

AARHUS INDEPENDENT PIXELS 2015 - MENTOR'S SELECTION
Anorexia - Mentor's Selection