OM FOTOGRAFEN

Erhvervsfotograf Chanett Koldsø

fotograf Chanett Koldsø
Fotograf Chanett Koldsø / Koldsø Fotografi er medlem af Dansk Fotografisk Forening, ColourArtPhoto Denmark og Federation of Europpean Professional Photographers
Fotograf Chanett Koldsø / Koldsø Fotografi er medlem af Dansk Fotografisk Forening, ColourArtPhoto Denmark og Federation of Europpean Professional Photographers
Fotograf Chanett Koldsø / Koldsø Fotografi er medlem af Dansk Fotografisk Forening, ColourArtPhoto Denmark og Federation of Europpean Professional Photographers

Mit navn er Chanett Koldsø og jeg er uddannet fagfotograf fra Media College Denmark i 2019. Jeg har leveret fotografiske løsninger af høj kvalitet siden 2016 og åbnede i 2018 mit eget atelier i Solbjerg, syd for Aarhus. I 2019 erhvervede jeg mig en Master i portrætfotografi og har ligeledes studeret fotografi ved Akademin Valand i Göteborg. Som led i min faglige og personlige udvikling deltager jeg i nationale og internationale billedkonkurrencer og har vundet adskillelige titler og medaljer igennem årene.

Som uddannet fagfotograf arbejder jeg inden for stort set alle genrer af fotografiet – fra arkitektur & boligfotografi, produktbilleder & packshots samt reportage til portrætter, landskabsfotografi, bryllupper, fødsler og pasfotos – blot for at nævne eksempler. Er du privatperson henviser jeg til mit website for private: www.koldsoefotografi.dk.

Jeg leverer professionelle fotografiske løsninger af høj kvalitet til både private og erhvervskunder, – fra den lille solovirksomhed til store koncerner. Ud fra grundige overvejelser og sparring kunden og jeg imellem, produceres fotografiske løsninger skræddersyet efter netop kundens behov. Min opgave er at se de kreative muligheder i komplekse problemstillinger og levere et produkt, som ikke blot lever op til kundens forventninger, men som skaber værdi for kundens virksomhed – og forhåbentligt får kunden en lille “wow-oplevelse” med på vejen.

Kvalitet er vigtig – derfor er jeg også medlem af brancheforeningen “Dansk Fotografisk Forening” og interesseforeningerne “ColourArtPhoto Denmark” samt “Federation of European Professional Photographers“. Det er fotografernes kvalitetsstempel og dermed din garanti for kvalitet.