OM FOTOGRAFEN

Erhvervsfotograf Chanett Koldsø

fotograf Chanett Koldsø

Mit navn er Chanett Koldsø og jeg er uddannet fagfotograf fra Media College Denmark i 2019. Samme år erhvervede jeg mig en Master i portrætfotografi og har ligeledes studeret fotografi ved Akademin Valand i Göteborg i 2016. Som led i min faglige og personlige udvikling deltager jeg i nationale og internationale billedkonkurrencer og har vundet adskillelige titler og medaljer igennem årene – første gang i 2015.

Som uddannet fagfotograf kan jeg levere løsninger inden for en lang række genrer heriblandt: arkitektur & boligfotografi, produktbilleder & packshots, reportage, portrætter, landskabsfotografi, bryllupper, konfirmationer og fødsler – blot for at nævne eksempler. Er du privatperson henviser jeg til mit website for private: www.koldsoefotografi.dk.

Jeg leverer professionelle fotografiske løsninger af høj kvalitet til både private og erhvervskunder, – fra den lille solovirksomhed til store koncerner. Ud fra grundige overvejelser og sparring kunden og jeg imellem, produceres fotografiske løsninger skræddersyet efter netop kundens behov. Min opgave er at se de kreative muligheder i komplekse problemstillinger og levere et produkt, som ikke blot lever op til kundens forventninger, men som skaber værdi for kundens virksomhed – og forhåbentligt får kunden en lille “wow-oplevelse” med på vejen.